Skip to main content

Julmarknad i Vallby/Västerås med Julbord på Westerqwarn

När vintern är som mörkast gäller det att ta tillvara på alla tillfällen att lysa upp dagen och i samband med att första adventsljuset tänds startar julen på Vallby friluftsmuseum i Västerås - det är dags för gammaldags julmarknad. Strosa runt i den gemytliga miljön bland de pyntade marknadsstånden i jakten på det perfekta julpyntet eller julklappen som har det där lilla extra - här finns något för alla! Vi avslutar dagen med julbord på Westerqwarn där vi upplever värme, trivsel och god mat som ger oss en härlig försmak av julen!

Avresa: 27/11
Pris: 895kr

Anslutning: Järna, Södertälje och Nykvarn

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer

Säkerhet är alltid högsta prioritet för oss. Under rådande pandemi har vi infört säkerhetsåtgärder för att ni ska känna er trygga med att resa med oss.
För information om de säkerhetsåtgärder vi vidtagit för att förebygga smittspridning av covid 19 i samband med våra resor hänvisas till vår hemsida: www.bjorcks.se/corona

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Avresa

  Vi avgår från Järna, Södertälje och Nykvarn mot Västerås och Vallby Friluftsmuseum

 • Vallby Friluftsmuseum

  På området finns bla ett 40-tal trä- och stenhus, med tillhörande miljöer och här startar julen den första helgen i advent med gammaldags julmarknad. Här finns något för alla som längtar efter julen och i marknadsvimlet kan man inte bara höra de klassiska julsångerna och se spår efter gårdstomten bland frostnupna gårdar, utan också hitta genuint hantverk i gemytlig miljö. Stickade produkter, smide, tomtar och kransar men också honung, karameller, bröd och andra godsaker är bara en del av allt som erbjuds – julkänslan får vi på köpet!

 • Julbord på Westerqwarm

  Efter ett par timmar lämnar vi Västerås och beger oss till Kolbäck och mysiga Westerqwarn. Här står det traditionella julbordet uppdukat med lokala råvaror från bla Borgåsunds Fiskarn och Åsby Kött & Vilt. Vi tar för oss av alla godsaker och äter i lugn och ro innan det är dags att ta plats på bussen igen

 • Hemfärd

  Mätta och belåtna och fyllda med julstämning påbörjar vi hemfärden och är tillbaka i Södertälje ca kl 17.30

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Järna Järnvägsstationen 09:00 18:50
Södertälje Stora Torget vid kyrkomuren 09:20 18:30
Nykvarn Busshpl C 09:40 18:10

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
27/11BussJul på Vallby Friluftsmuseum med julbord på WesterqwarnMer än 8895:-Boka
Kontakta oss
Adress:
Björcks Resor
Järnagatan 1
151 71 Södertälje