Skip to main content

Julbord med vinterkryssning på Stångån, Kinda Kanal

I den julpyntade gårdsbutiken på Brunneby Musteri finns inte bara mängder av Brunnebys egna produkter utan också ett stort utbud av lokalproducerade delikatesser – som gjort för att hitta perfekta klappar eller godsaker som hör julen till! Vi stannar också till vid Cloettas fabriksförsäljning innan vi avslutar dagen ombord på M/S Kind med en vinterkryssning där utsikten över ett Linköping i julskrud ger en magisk inramning till det klassiska julbordet som väntar.

Avresa: 4/12
Pris: 995kr

Anslutning: Nykvarn, Södertälje och Järna

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer

Säkerhet är alltid högsta prioritet för oss. Under rådande pandemi har vi infört säkerhetsåtgärder för att ni ska känna er trygga med att resa med oss.
För information om de säkerhetsåtgärder vi vidtagit för att förebygga smittspridning av covid 19 i samband med våra resor hänvisas till vår hemsida: www.bjorcks.se/corona

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Vi kommer till Brunneby Musteri där man i över 65 år på olika sätt tagit väl vara på granngårdarnas frukter och bär och för den som önskar finns här möjlighet att hitta smakfulla julklappar – utbudet är stort! Här finns inte bara cider, saft, juice, sylt och marmelad ur gårdens traditionella sortiment utan även enbärsdricka och Herrgårdsmust, glögg, julkorgar och mängder av andra produkter – gåvor som garanterat ger glada miner i jul!

  • Vår färd fortsätter till Ljungsbro och Cloettas fabriksbutik. Här finns full sortering av Cloetta Fazers produkter och vi kan också köpa andrahandssorterad choklad till reducerade priser innan vi beger oss till hamnen i Linköping

  • 15.00 släpper M/S Kind förtöjningarna för en stämningsfull kryssning utmed Stångån så långt väder och vind tillåter. Ombord njuter vi inte bara av ett vackert vinterupplyst Linköping som passerar utanför utan också av fartygets personliga julbord i en varm och ombonad skeppsmiljö. Vi tar för oss av maten som är tillagad i fartygets skeppskök och julbordet är traditionellt med en personlig twist.

  • Omkring kl 17.00 är vi tillbaka vid kaj igen, där bussen väntar. Vi är tillbaka i Södertälje ca kl 19.00, mätta och belåtna – fyllda med julstämning!

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Nykvarn Busshpl Centrum 08:40 19:20
Södertälje Torget vid kyrkan 09:00 19:00
Järna Järnvägsstationen 09:20 18:40

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
4/12BussJulbord med vinterkryssning på Stångån, Kinda KanalMer än 8995:-Boka
Kontakta oss
Adress:
Björcks Resor
Järnagatan 1
151 71 Södertälje